Μια συνταγή που λατρεύουμε εμείς οι Έλληνες εξαιτίας της ευκολίας της και της νοστιμιας της.
Υλικά:
1 kg ψαχνo χοιρινό κρεας
δύο κουταλιές αλεύρι
δύο κουταλάκια αλάτι
λίγο πιπέρι
δύο κουταλιές βούτυρο
πέντε φλυτζάνια ζεστό νερό
ενάμιση κιλό σελινοριζα
τρία αυγά
τρία λεμόνια.
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας, αναμειγνύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι και αλευρώνουμε το κρέας. Ζεσταίνουμε δύο κουταλιές βούτυρο και σοτάρουμε το αλευρωμένο κρέας.
Βάζουμε το κρέας μας σε κατσαρόλα με πέντε φλιτζάνια νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 1 ώρα.
Καθαρίζουμε τη σελινόριζα και την κόβουμε σε φέτες.
Βράζουμε τις φέτες της σελινοριζας και τις ρίχνουμε στο κρέας μαζί με μερικές φουντίτσες σέλινο ψιλοκομμένες.
Αφήνουμε να σιγοβράσουν για μισή ώρα.
Δένουμε την σάλτσα μέ τρια κροκάδια αυγών και το χυμό τριών λεμονιών.
φανταστικα τα δωρα καλη χρονια καλη επιτυχια στο μπλογκ follow twitter lefteris hamalidis melos lefteris hamalidis
ΑπάντησηΔιαγραφήfacebook Lefteris Hamalidis
email hamalidislefteris@gmail.com
Σε ευχαριστώ Λευτέρη. Να είσαι καλά
Διαγραφή