Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

perfect mat foundation της Erre Due-κανει οτι υποσχεται;;;;;


Σημερα θα σας μιλησω για ενα προιον πολυ καλο αλλα οχι τοσο οσο το περιμενα προσωπικα,προκειται για το perfect mat foundation της Erre Due.


Oσες παρακολουθειτε τη σελιδα μου στο facebook  (https://www.facebook.com/Spiridoulasbeatyspot) ισως ειχατε δει το μακιγιαζ που μου εκανε καποια στιγμη επαγγελματιας make up artist της Εrre Due,
εκεινη την ημερα βλεποντας το αποτελεσμα αποφασισα να το αγορασω.



Η τιμη του ειναι στα 21 ευρω.
H επαγγελματιας μακιγιεζ μου ειχε προτεινει να αγορασω το νο1 και το νο3 της σειρας και να τα αναμιγνυω αλλα λογω κοστους εγω προτιμησα να παρω την αποχρωση νο2.



Δοκιμαζοντας το στο σπιτι ανακαλυψα τα εξης:
Θετικα
-Εχει πολυ καλη καλυψη,κανει το δερμα να φαινεται αψεγαδιαστο.



-Η συσκευασια του με την αντλια ειναι πολυ πρακτικη.



-Εχει αντηλιακη προστασια με δεικτη 30.
-Εχει ενα απαλο,διακριτικο αρωμα.Δεν αντεχω να βαζω στο προσωπο μου τιποτα που να μυριζει εντονα.
-Διατιθεται σε 6 αποχρωσεις οποτε σιγουρα θα βρειτε καποια που να σας ταιριαζει.



Αρνητικα
-Ειναι πηχτο και στεγνωνει πολυ γρηγορα που σημαινει οτι αν δεν το δουλεψεις καλα και γρηγορα την πατησες.Δε θα το προτεινα με τιποτα σε κοριτσια που μολις εχουν ξεκινησει να βαφονται.
-Απευθυνεται σε κανονικα και λιπαρα δερματα,ειναι oil free και υποσχεται ματ αποτελεσμα αλλα μετα απο 2-3 ωρες σε μενα τουλαχιστον εμφανιζει αρκετη λιπαροτητα.Δοκιμασα διαφορετικα primers, πιστεψτε με μου το κανει με ολα.
Τι ζηταμε πραγματικα εμεις με τα λιπαρα δερματα;;;ενα προιον που να κραταει!που να υποσχεται αυτο που λεει!οποια το εχει βρει ας μου το πει και μενα την παρακαλω!
Aυτα ειχα λοιπον να σας πω για το συγκεκριμενο foundation,γραψτε μου αν το εχετε δοκιμασει πως "εκατσε" στο δικο σας δερμα,ιδιως ειμαι περιεργη να μαθω σε σας με τις λιπαρες επιδερμιδες.

9 σχόλια:

  1. Από τη φωτογραφία που βλέπω όντως έχει αρκετά ωραίο αποτέλεσμα στο πρόσωπο σου. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει το make up της Radiant που έχει ματ αποτέλεσμα, πάλι στα 21 ευρώ και μου άρεσε! Έχω και εγώ θέμα με την λιπαρότητα..αφού μου είχε τελειώσει χρησιμοποιούσα άλλα make up maybelline, loreal λίγο πιο οικονομικά, για χειμώνα ήταν οκ αλλά το καλοκαίρι θα επιστρέψω σίγουρα στη radiant και στο natural fix!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου έχουν ξαναπεί για της radiant και ήμουν ένα βήμα πριν αγοράσω εκείνο το μεϊκάπ. Σίγουρα μόλις τελειώσει αυτό θα το πάρω . Ευχαριστώ για την πρόταση

      Διαγραφή
  2. όντως έχει πολύ ωραίο αποτέλεσμα απ' ότι βλέπω,αλλά αφου κάνει λιπαρότητα...δεν θα το δοκιμάσω καν..
    ούτε εγώ έχω βρει το τέλειο ακόμη! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επόμενο που θα δοκιμάσω εγώ θα είναι της radiant ,μου το έχουν προτείνει ξανά και ξανά, για να δούμε

      Διαγραφή
  3. Πάντως στο πρόσωπο σου δείχνει πάρα πολύ ωραίο!! θα σου πρότεινα της ESTÉE LAUDER -Double Wear και για πιο οικονομική επιλογή το revlon -colorstay .Αν κάνεις αγορές απο εξωτερικό έχει περίπου στα 12€.
    New follower. http://womensstuff83.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα! τωρα το ειδα,απανταω και γω με την σειρα μου! χρησιμοποιουσα της clinique anti-blemish solutions στα 32 ευρω που το εβρισκα παντα με εκπτωση 20κατι και τωρα αλλαξα και πηρα της l'oreal to mat 24ωρο αποτελεσμα και μαρεσει αρκετα!! θα δοκιμασω και γω της erre due παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή