Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

BAFTA 2015,ποια φόρεσε τι;;!!

Τα βρετανικά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά βραβεία έχουν τραβήξει τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον μας όχι μόνο για αυτά καθ' αυτά τα βραβεία αλλά και για τις εμφανίσεις των κυριων εκεί  . Πάμε να δούμε τι φόρεσαν οι αγαπημένες μας stars!!!!






Η Cara Delevingne εμφανίστηκε με  Mulberry στο tea party των βραβείων. Το γνωστό μοντέλο αυτή την περίοδο συνεργάζεται με την συγκεκριμένη εταιρεία προωθώντας τις τσάντες της οπότε δεν μας κάνει καμία εντύπωση το ότι προτίμησε ένα κομμάτι από τη συλλογή της άνοιξη/καλοκαίρι 2015.



Keira Knightley
Ξεχάστε την λεπτή μεσούλα της Keira  που βλέπουμε κάθε φορά στο κόκκινο χαλί, αυτή τη φορά το γλυκό κορίτσι είναι έγκυος . Το μουσταρδί κίτρινο φόρεμα της από την ανοιξιάτικη καλοκαιρινή συλλογή Ηermes για το 2015 που φόρεσε στο tea party προσπαθεί να καλύψει την κοιλίτσα της που όλο μεγαλώνει.
Δε μου άρεσε καθόλου προσωπικά



















και θεωρω ότι τα πήγε καλύτερα με το δίχρωμο φόρεμα Giambattista Valli Spring 2015 Couture που επέλεξε για τη βραδια των βραβείων.



























 Lea Seydoux με κίτρινο Prada και  Monica Bellucci με Alaia και σκουλαρίκια Boucheron.Κλασικο ντύσιμο βραβείων!thumbs up!






Reese Witherspoon με Stella McCartney κι ένας αερας από παλιο Hollywood, απο τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιας.
Η Witherspoon δήλωσε ότι λατρευει να φορα ρούχα της συγκεκριμένης σχεδιαστριας κι εμείς ζηλεύουμε που μπορεί!





 Julianne Moore με Tom Ford.Τον έχει επιλέξει πολλές φορές,αυτη τη φορα ατυχως νομίζω.


Τέλος,Natalie Portman με υπερκομψή strapless τουαλέτα Lanvin.


Ποια εμφανιση σας αρεσε περισσότερο;;;

6 σχόλια: