Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Οι τελευταίες μου αγορές απο w7

Η εταιρεία W7 είναι πλέον γνωστή στις περισσότερες .
Με προϊόντα σε αρκετά καλή ποιότητα και προσιτή τιμή έχει γίνει από αυτές που προτιμάμε ιδιαίτερα .
Τελευταία εμπλούτισα τη συλλογή μου με κάποια από τα προϊόντα της για το οποία είχα ακούσει καλές κριτικές και είχα την περιέργεια να τα δοκιμάσω .

Οι παλέτες της W7 έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλεις εξαιτίας της ομοιότητάς τους με τις παλέτες από urban decay αλλά και λόγω της καλής τους τιμής .  
 Πρώτο προϊόν λοιπόν η παλέτα σκιών in the night που έρχεται όπως όλες οι παλέτες της εταιρειας σε μεταλλική θήκη  .
 Η παλέτα περιέχει 12 σκιές,από ροζ μωβ μέχρι και γκρι μαύρο που προορίζονται για μάλλον λίγο πιο τολμηρά και smokey looks.     

  Γράφουν αρκετά καλά και αν τις χρησιμοποιήσετε με primer έχουν πολύ καλή διάρκεια .
 Η τιμή της '' in the night'' είναι στα 8 € .

"Hide it" .Αυτό το κονσίλερ έπρεπε οπωσδήποτε να το δοκιμάσω. Διάλεξα την απόχρωση Light medium . Διαπίστωσα ότι έχει αρκετά καλή κάλυψη, κάνει ικανοποιητικο blending αλλά για κάποιο λόγο τα κονσιλερ σε στικ εμένα πια δε με βολεύουν και νομίζω ότι τα υγρά "κάθονται" πάντα καλύτερα. Παρόλαυτα μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνο για 3,80 € .





Αγαπάω απόλυτα τα αϊλάινέρ και είναι ένα από τα προϊόντα που χρησιμοποιώ καθημερινά.Το boom big bold eyes crayon eyeliner εχει τοσο ιδιαιτερο σχημα που δεν υπηρχε περιπτωση να ξεφυγει της προσοχης μου.
    
Το συγκεκριμένο έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Το θετικό είναι ότι "γράφει" έντονα με ένα μόνο πέρασμα και είναι οικονομικό  (4.80 ευρω) αλλά μπορείς να μουτζουρωθεις πολύ εύκολα & πρεπει να προσέξεις γιατι χρειάζεται καλό χειρισμό για να κάνεις μία σωστή γραμμή .

Αυτά ήταν λοιπόν τα τελευταία προϊόντα που αγόρασα εγώ από W seven. Τι έχετε αγοράσει και σας αρέσει πολύ τελευταία από την συγκεκριμένη εταιρεία ;;;;;

9 σχόλια:

  1. Δεν έχω αγοράσει κάτι από αυτά. Η παλέτα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Είμαι καινούρια blogger αν θες ρίξε μια ματιά... θα χαρώ πολύ... http://www.stroumfitasmurf.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει πολύ η εταιρεία w7 έχει πολύ οικονομικά και τέλεια προιόντα, οι παλέτες της είναι απλά θεϊκές..θα ήθελα να δοκιμάσω το concealer .. φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από W7 και θέλω τόσο πολύ! Την συγκεκριμένη παλέτα την έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό! Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την In thw nude & είναι σχετικά καλή παλέτα.
    Η ποιότητα των ανοιχτόχρωμων δεν είναι η καλύτερη, αλλά οι πιο σκούρες είναι υπέροχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραια προιοντα!
    Να τα χαρεις Σπριδουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχω την παλετα in the nude και ειναι αψογη! η τιμη της ειναι τοσο χαμηλη, που σε βαζει σε πειρασμο να τις παρεις ολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με γεια σου Σπυριδούλα μου! Πρόσφατα κέρδισα σε διαγωνισμό το eyeliner και ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θέλω εδώ και πολύ καιρό να αγοράσω προϊόντα w7 και μολις χθες αγόρασα το πρώτο μου μια παλέτα με bronzer και higlighter αρκετά καλής απόδοσης!θέλω να αγοράσω πολλά από αυτή την εταιρία και τώρα που άνοιξα και κατάστημα στη θεσσαλονίκη στην αγίας σοφίας θα μου είναι πιο εύκολο! Φιλάκια Νικολέτα από http://beautydrifts.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με γεια σου!!!!!!!! δεν εχω δοκιμασει w7 αν και παντα ειναι στο πισω μερος του μυαλου μου οτι πρεπει επιτελους να παρω μια παλετιτσα! πολυ κατατιπιστικα τα swatches σου...να τα χαρεις οοοοοολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή